• 1394/01/26 - 12:39
اجرای طرح آموزش سفیران سلامت دانشجو توسط مرکز بهداشت

طرح آموزش سفیران سلامت دانشجو اجرا می شود

200 هزار دانشجو در سراسر کشور برای ارزیابی سبک زندگی سالم با عنوان سفیران سلامت آموزش خواهند دید.

خانم دکتر خاکبازان مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس مرکز بهداشت استان گفت : این طرح همزمان با کل کشور در استان قم با همکاری گروه آموزش و ارتقای سلامت و گروه سلامت جوانان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی برای 2500 دانشجو انجام خواهد شد. دانشجویان گروه هدف که از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی، دانشجویان وزارت علوم و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خواهند بود، پس از آموزش چرخه 12 گانه ابعاد زندگی سالم و دریافت کتاب خود آموز راهنمای سفیران سلامت می توانند با شرکت درپیش آزمون آنلاین به آدرس http://iec.behdasht.gov.ir  در سایت عضو شده و پس از دو ماه با نام کاربری خود در آزمون نهایی شرکت نمایند و پس از آن بعنوان سفیر سلامت دانشجو گواهینامه دریافت نمایند.

جهت کلیه سفیران سلامت که در دوره شرکت نموده اند اپلیکیشن ارزیابی سبک زندگی سالم ارسال خواهد شد تا بصورت هفتگی،ماهانه و سالانه سبک زندگی خود را بررسی نمایند. خانم دکتر خاکبازان اضافه نمودند : اولین همایش دانشجویان روز 24 فروردین ماه در خوابگاه  دختران دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

• کد خبر : 19073