• 1401/08/15 - 23:30

• - کد خبر : 54967
  • - گروه خبری : اخبار,عکس و گزارش تصویری
  • - تعداد نظرات : 0

مراسم افتتاحیه طرح‌های بهداشتی شهرستان جعفریه با حضور شاهچراغی استاندار، رییس دانشگاه علوم پزشکی قم و جمعی از مسئولان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، آیین افتتاح طرح‌های بهداشتی شهرستان جعفرآباد با حضور سید محمدتقی شاهچراغی استاندار، دکتر مهدی مصری رییس دانشگاه علوم پزشکی قم، فرماندار شهرستان جعفرآباد و جمعی از مسئولان برگزار شد.

استاندار قم در این مراسم، با بیان اینکه برای انجام پروژه‌ها و امور بر زمین مانده کشور نیاز به همراهی و هماهنگی در همه سطوح است، گفت: شهرستان جعفرآباد مشکلاتی در زمینه تامین آب و ترمیم جاده‌ای دارد که باید به هر شکل ممکن و به هر اندازه‌ای که امکان دارد دغدغه مردم را در اسرع وقت برطرف کرد.

شاهچراغی بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای پیشبرد اهداف تأکید و خاطرنشان کرد: امید است با پشتوانه مردمی به بهترین شکل ممکن خدمات رسانی در همه عرصه‌ها صورت گیرد.

دکتر مهدی مصری رییس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در ادامه این مراسم طی سخنانی افتتاح این پروژه‌ها را در راستای تعالی حوزه سلامت و برقراری عدالت در جامعه دانست و گفت: امروز شاهد استقرار طرح‌های بهداشتی در شهرستان جعفرآباد با اعتباری بالغ بر ۲۹ میلیارد ریال بودیم که در راستای خدمت به همشهریان انجام شد.

دکتر مصری گفت: افتتاح این پروژه‌ها در راستای شعار دولت سیزدهم، مبنی بر سلامت، تعالی و برقراری عدالت در حوزه بهداشت و درمان انجام شد.

وی با تأکید بر اینکه گسترش خدمات همگانی باید در شأن مردم باشد، خاطرنشان کرد: افتتاح این پروژه‌ها نشان می‌دهد؛ اگر دستگاه‌های مختلف و خیرین در کنار هم قرار بگیرند کارهای بزرگی می‌توانیم در حوزه بهداشت و درمان انجام دهیم.

شایان ذکر است؛ خانه بهداشت روستای جعفرآباد با زیربنای ۱۲۰ مترمربع به همت خانواده خیر محترم زنده یاد حاج ابوالقاسم روشنی و اعتبارات مرکز بهداشت استان قم با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد ریال مرمت و بازسازی و افتتاح شد.

همچنین ساختمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان جعفرآباد با زیر بنای ۳۵۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال از اعتبارات اختصاصی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم و همکاری بانک ملی بهسازی و تجهیز شد که جزو طرح‌های بهداشتی‌ است که افتتاح شد.

همچنین پایگاه بهداشت شهرستان جعفریه در راستای ارتقا سطح سلامت بهداشت و درمان شهروندان و در راستای تکریم ارباب رجوع با اعتباری ۲ میلیارد ریالی توسط مرکز بهداشت استان قم توسعه یافت، که این طرح نیز افتتاح و به بهره برداری رسید.

• گروه خبری :