• 1394/01/23 - 10:50
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دیدار دکتر آقا حسنی با اعضای شورای اسلامی شهر و تشریح طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت

دکتر مرتضی آقاحسنی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر به تشریح طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت پرداخت. در این دیدار که صبح امروز در جلسه رسمی در سالن جلسات شورای اسلامی شهر برگزار گردید دکتر آقا حسنی تصریح کرد طرح تحول نظام سلامت درحوزه بهداشت که با سرشماری کلیه ساکنین کلان شهر قم آغاز گردیده است ...

دکتر مرتضی آقاحسنی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر به تشریح طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت پرداخت. در این دیدار که صبح امروز در جلسه رسمی در سالن جلسات شورای اسلامی شهر قم برگزار گردید دکتر آقا حسنی تصریح کرد طرح تحول نظام سلامت درحوزه بهداشت که با سرشماری کلیه ساکنین کلان شهر قم آغاز گردیده است شامل یازده بسته خدمتی است که از طریق مراکز سلامت جامعه و پایگاه های زیرمجموعه آن به مردم ارائه خدمت خواهند کرد. در ادامه آقای دکتر آقا حسنی به سوالات و ابهامات اعضای محترم شورای اسلامی شهر پیرامون این طرح پاسخ دادند. در پایان نیز آقای بیاتی رئیس محترم شورای اسلامی حمایت همه جانبه خود از اجرای طرح در کلانشهر قم را اعلام کردند و جهت اجرای هر چه بهتر این طرح قول همکاری و مساعدت دادند.

• کد خبر : 19050