به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد
جشنواره غذای سالم
به مناسبت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم با رویکرد غذاهای سنتی و پیشگیری از چاقی در بوستان تندرستی برگزار گردید.
در ابتدا دکتر محمدیان معاون بهداشتی و دکتر حضوری متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشکده بهداشت به اهمیت تغذیه سالم ، الگوهای نامناسب تغذیه ای و موانع بر سر راه مصرف غذاهای سالم اشاره نمودند در ادامه مسابقه دارت هرم غذایی در بین دو گروه آقایان و بانوان برگزار شد. در این جشنواره حدود 70 نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت و مراکز تابعه آن با طبخ غذای های سالم با هم به رقابت پرداختند. غذاها از لحاظ ترکیبات و شیوه پخت توسط کارشناسان تغذیه مورد داوری قرار گرفت و به برترین آنان از لحاظ ارزش تغذیه ای و رژیمی جوایزی اهداء گردید. در پایان از کلیه شرکت کنندگان تقدیر و هدایای به رسم یادبود داده شد.