برگزاری همایش رستورانهای دوستدار سلامت
روز پنج شنبه 11 اردیبهشت همایش رستورانهای دوستدار سلامت جهت صنف رستورانها و تالارهای پذیرایی برگزار گردید.
روز پنج شنبه 11 اردیبهشت همایش رستورانهای دوستدار سلامت جهت صنف رستورانها و تالارهای پذیرایی برگزار گردید. دراین همایش که در راستای منویات رهبری در خصوص بحث امنیت غذا و ارائه غذای سالم و شعار هفته سلامت با عنوان خودمراقبتی و با رویکرد تهیه و عرضه غذاهای سنتی و رعایت اصول بهداشتی در رستورانها و تالارهای پذیرایی بود ، جناب آقای دکتر آقاحسنی معاونت بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان در خصوص اهداف جلسه و برنامه ایراد سخن فرمودند. درادامه جناب آقای تفتی رئیس مجمع امورصنفی توزیعی خدماتی در خصوص اهمیت بحث غذای سالم و یکسری از مشکلات اعضاء صنف صحبت نمودند. آقای دکتر حضوری عضو هیـات علمی دانشگاه از دیگر سخنرانان همایش بود که مطالبی با عنوان غذای سالم و امنیت غذایی ارائه نمودند. آقای حق ویسی کارشناس مسئول تغذیه نیز با سرفصل خود مراقبتی و تغذیه و آقای درامامی کارشناس مسئول بهداشت محیط در زمینه چالشهای بهداشتی صحبت نمودند. اجرای مداحی و تقدیر و تشکر از پیش کسوتان و رئیس اتحادیه از دیگر برنامه های اجرا شده در این مراسم بود.