• 1394/02/06 - 11:47
آغاز فعالیت اولین مرکز سلامت جامعه در طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت

اولین مرکز سلامت جامعه در طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت فعالیت خود را صبح امروز آغاز نمود. مرکزبهداشتی درمانی امام رضا(ع) در پردیسان بعنوان اولین مرکز سلامت جامعه در طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت در ششمین روز از هفته سلامت طی مراسمی با حضور مسئولین استانی فعال گردید و از امروز به ارائه خدمات به مردم پردیسان خواهد پرداخت

در این مراسم معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در سخنانی ضمن اشاره به ساخت و افتتاح مرکز بهداشتی درمانی امام رضا در شهر پردیسان در بهمن سال 93 توسط خیر محترم لاجوردی گفتند با توجه به آغاز طرح تحول در نظام سلامت در حوزه بهداشت و نیاز مردم این منطقه، این مرکز بعنوان اولین مرکز در قالب مرکز سلامت جامعه در طرح تحول در نظر گرفته شده و با تامین تجهیزات مورد نیاز و نیروی انسانی فعال گردید

دکتر آقاحسنی در ادامه به تشریح خدماتی که در مراکز سلامت جامعه ارائه خواهد شد پرداخته و فرمودند خدمات سلامت روان، خدمات دندانپزشکی، خدمات آزمایشگاهی، ، سالمندان و ... خدماتی هستند که علاوه بر فعالیتهایی که تاکنون در مراکز بهداشتی درمانی ارائه می گردید در این مراکز بصورت اکتیو و پاسیو ارائه خواهد شد و در صورت عدم مراجعه جمعیت تحت پوشش به مراکز سلامت جامعه، کارشناسان این مراکز به درب منازل مراجعه نموده و به ارائه خدمات خواهند پرداخت. همچنین هر مرکز یک پایگاه سلامت ضمیمه در داخل خود مرکز سلامت جامعه داشته و در صورت نیاز با توجه به جمعیت تحت پوشش یک یا چند پایگاه سلامت در خارج از مرکز خواهد داشت. در ادامه طرح، کلیه مراکز بهداشتی درمانی و پایگاهها به تدریج به مراکز سلامت جامعه و پایگاههای سلامت تبدیل خواهند شد

در ادامه ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی آغاز فعالیت این مرکز را نتیجه حمایت و عنایت ویژه  وزیر محترم و مسئولین وزارت متبوع و همچنین فعالیت و زحمات کلیه مسئولین و همکاران در حوزه بهداشت دانسته و ضمن تقدیر و تشکر از آنان فرمودند ما در ابتدای راهیم و ثمره زحمات ماست که در اختیار مردم قرار می گیرد و جهت ادامه راه به حمایت ، پشتیبانی و مساعدت مسئولین استانی و همکاران کلیه حوزه ها نیاز داریم تا شیرینی این طرح و خدمت را به کام همشهریان بچشانیم.

دکتر ایرانی خواه در ادامه سخنان خود با اشاره به دیربازده بودن سرمایه گذاری در بخش بهداشت فرمودند طرح تحول نظام سلامت در حوزه درمان زود بازده بوده و نتیجه و اثر آن بلافاصله پس از ارائه خدمات قابل ملاحظه می باشد ولی سیاستگزاری و خدمت در بهداشت بسیار دیربازده و در عین حال بسیار تاثیر گذار می باشد چرا که در صورت تحقق این طرح، در آینده نزدیک شاهد کاهش بسیاری از بیماریهای واگیر و غیرواگیر و به طبع کاهش قابل توجه هزینه های درمان خواهیم بود.

در ادامه مراسم مدیرکل محترم امور اجتماعی استانداری طی سخنانی فرمو دند تا کنون بیشترین تمرکز در مجموعه درمان بود که در فاز دوم طرح تحول که در بهداشت انجام شد نشان دهنده دور اندیشی مسئولین و عنایت ویژه وزیر محترم بهداشت به شهر مقدس قم می باشد و ما باید دست به دست هم دهمی و با دست اندرکاران این طرح مساعدتهای لازم را داشته باشیم تا به سرانجام برسد. دکتر حاج مظفری در بخش دیگری از سخنان خود اشاره نمودند رکن اصلی که باید همه ما توجه داشته باشیم مردم هستند و آگاهی و حضور و انسجام مردم می توان نتیجه طرح را زیباتر نمایند و این وظیفه رسانه ها و صدا وسیما می باشد که در این خصوص اطلاع رسانی لازم را داشته باشند.

در انتهای برنامه از بخش های مختلف مرکز سلامت جامعه امام رضا(ع) در شهر پردیسان بازدید بعمل آمد.

• کد خبر : 19234