• 1400/09/17 - 12:31
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم؛

کاهش فعالیت مراکز منتخب کرونا در ایام تعطیل

دکتر سیامک محبی با اشاره به کاهش میزان مراجعات به مراکز منتخب کرونا در استان قم گفت: در ایام تعطیل فقط مراکز امام خمینی، پردیس و بعثت فعال خواهند بود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم ظهر امروز در گفت و گویی با بیان اینکه 9 مرکز منتخب کرونا در استان قم فعال است، اظهار کرد: خوشبختانه روند بیماری طی روزهای گذشته کاهشی بوده و میزان مراجعات به مراکز منتخب کرونا کاهش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: از امروز فعالیت مراکز منتخب در روزهای تعطیل کاهش پیدا می کند و تنها مراکز امام خمینی، پردیس و بعثت فعال خواهند بود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه وضعیت فعلی کرونایی استان شکننده است گفت: واکسیناسیون در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی می تواند این وضعیت را تثبیت نماید.

مرکز امام خمینی(ره) در انتهای 45 متری صدوق، بلوار شهید کریمی نبش خیابان مطهری، مرکز پردیس در پردیسان، ایمان 5 و مرکز بعثت در خیابان نیروگاه، شیرخوارگاه واقع شده است.