• 1398/05/12 - 11:42
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان کرد

قم پیشگام در مبارزه با دخانیت/بهره گیری از ظرفیت های دینی برای کاهش مصرف دخانیت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: قم همواره در زمینه مبارزه با دخانیت سر آمد بوده است و تلاش خواهیم کرد تا قم در کنار سه شهر مشهد، مکه و مدینه به عنوان شهرهای بدون دخانیات مطرح باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان کرد

قم پیشگام در مبارزه با دخانیت/بهره گیری از ظرفیت های دینی برای کاهش مصرف دخانیت

دکتر ابوالفضل ایرانی خواه امروز در دیدار با خانم دکتر فاطیما الآوا نماینده سازمان جهانی بهداشت و همچنین کریستوف هملمن رئیس دفتر سازمان جهانی بهداشت در ایران، ضمن خیر مقدم گفت: ارائه طرح انتخاب شهر مقدس قم در کنار شهرهای مذهبی دیگر همچون مشهد، مکه و مدینه به عنوان شهرهای بدون دخانیات، طرح ارزشمند و جامعی است که موجب گسترش مبارزه با مصرف دخانیات خواهد شد.

وی تصریح کرد: البته قم، در زمینه مبارزه با دخانیات تلاش های گسترده ای انجام داده و پیشگام بوده است اما طرح مطرح شده، موجب دلگرمی هر چه بیشتر و ارتقا برنامه ها خواهد شد.

دکتر ایرانی خواه به حضور علما و مراجع عظام تقلید در شهر مقدس قم اشاره کرد و گفت: وجود این عزیزان نعمتی است که با بهره گیری از ظرفیت ارزشمند آنها می توانیم در راستای برنامه ریزی های کارآمدتر تلاش کرده و با توجه به نقش تاثیرگذار روحانیت در جامعه باید از این ظرفیت عظیم در راستای تشویق مردم به عدم استعمال دخانیات بهره ببریم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم اذعان داشت: متاسفانه یک مافیای بزرگ در زمینه دخانیات در دنیا فعالیت می کنند که مبارزه با این مافیا کاری عظیم و عزمی جهانی را می طلبد که امیدواریم با هماهنگی سازمان های بین المللی در این زمینه موفق باشیم.

همچنین در این دیدار خانم دکتر فاطیما الآوا نماینده سازمان جهانی بهداشت ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: جلسات خوبی را در قم برگزار کردیم و با علما و مسئولان حوزه های علمیه نشست های کارآمد و موفقی داشتیم.

وی تصریح کرد: شهرهای مقدس قم و مشهد در کنار دو شهر مکه و مدینه به عنوان شهرهای بدون دخانیات در سازمان جهانی بهداشت مطرح شده اند، که قم اقدامات خوبی و طرح های بسیاری را انجام داده که به عنوان الگو می تواند در جهان مطرح باشد.

شایان ذکر است در پایان این جلسه از طرح جدید مبارزه با دخانیات رونمایی شد.