• 1400/06/30 - 12:42
سیامک محبی؛

دوز دوم واکسن برکت در مراکز واکسیناسیون موجود است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: افرادی که زمان تزریق، دوز دوم واکسن آنها از نوع برکت، رسیده است، می توانند به مراکز واکسیناسیون مراجعه و نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم ظهر امروز در گفت و گویی اظهار کرد: افرادی که زمان تزریق، دوز دوم واکسن آنها از نوع برکت، رسیده است، می توانند به مراکز واکسیناسیون مراجعه و نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

وی افزود: مراکز واکسیناسیون در قم فعال بوده و همشهریان عزیز بدون هیچ محدودیت سنی می توانند به مراکز مراجعه و اقدام به تزریق واکسن نمایند.

محبی عنوان کرد: از همشهریان عزیز تقاضا می کنیم که به مراکز واکسیناسیون مراجعه و نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در خصوص اتباع دیگر کشورها گفت: این عزیزان نیز قبل از ثبت نام برای تزریق واکسن باید به مراکز بهداشتی محل زندگی خود مراجعه و کد مربوطه را دریافت و سپس اقدام به تزریق واکسن کنند.