• 1400/04/23 - 15:08
دکتر محمدرضا قدیر؛

پیک پنجم کرونا/تغییر وضعیت قم از نارنجی به قرمز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: وضعیت استان قم در وضعیت قرمز قرار گرفته، در حال حاضر ۴۰۰ نفر بیمار کرونا در مراکز درمانی قم بستری هستند این در حالیست که تست‌های مثبت PCR نیز در حال افزایش است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی قم، محمدرضا قدیر در جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با کرونا ویروس اظهار کرد: وضعیت قم به صورت قرمز کرونایی درآمد.

وی افزود: متاسفانه هنوز در حال پیک زدن هستیم و این وضعیت ادامه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حال حاضر ۴۰۰ نفر بیمار کرونا در مراکز درمانی قم بستری هستند گفت: تست‌های مثبت PCR نیز در حال افزایش است.

وی ادامه داد: پنج بیمارستان امیرالمومنین(ع)، کامکار، فرقانی، امام رضا(ع) و علی ابن ابیطالب(ع) به پذیرش بیماران کرونا اختصاص دارند.

قدیر همچنین با ابراز نگرانی از روند شیوع بیماری در قم گفت: در بیمارستان‌ها شاهد بستری شدن بیماران بسیاری با سن کم هستیم.