• 1400/03/31 - 12:48
در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم؛

نخستین جشنواره فرهنگی و هنری"ثبت عاشقانه های سلامتی" به ایستگاه آخر رسید

اختتامیه اولین “جشنواره فرهنگی و هنری ثبت عاشقانه های سلامتی” با حضور جمعی از مسئولان معاونت بهداشتی قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدتقی سلطانی مدیر گروه آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشت در این مراسم گفت: جشنواره “فرهنگی هنری ثبت عاشقانه های سلامتی به مناسبت ایام الله دهه فجر و در راستای نگاهداشت، ثبت و ضبط صحنه های غرور آفرین ایثار و از خودگذشتگی، عشق و دلداگی جهادگران سلامت برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه این جشنواره به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم دنبال شده است، افزود: این جشنواره فرهنگی با محوریت طرح خانواده و محله محور شهید سردار سلیمانی و کرونا، تجربیات فاخر و برتر در حیطه تیم های مراقبتی، حمایتی و نظارتی در ایام کرونا و همچنین فعالیت جهادگران و مدافعان سلامت در پیشگیری و کنترل کرونا برگزار شد.

سلطانی با اشاره به اینکه بیش از 50 اثر به دبیر خانه جشنواره “فرهنگی هنری ثبت عاشقانه های سلامتی” ارسال شده است، افزود: 12 اثر مورد تایید داورهای این جشنواره قرار گرفته است.

مدیر گروه آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم یادآور شد: کارکنان دانشگاه علوم پزشکی قم بیشترین آثار را به این جشنواره ارسال کرده اند.