• 1398/01/09 - 10:26
  • 83
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

شناسایی و توقیف 100 کیلو خمیر کپک زده در یک نانوایی

در موادغذایی توقیفی و فاسد، مقدار 100 کیلوگرم خمیر کپک زده و غیرقابل مصرف دریکی از نانوایی های پردیسان شناسایی شد که طبق اظهارات متصدی مربوطه بعنوان خمیر ترش از آن استفاده می گردید

همزمان با هشتمین روز از فصل بهار و هجدهمین روز از برقراری طرح سلامت نوروزی و تشدید نظارتهای بهداشت محیط مقدار 697 کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف شناسایی و توقیف گردید. از این مقدار موادغذایی فاسد، مقدار 100 کیلوگرم خمیر کپک زده و غیرقابل مصرف دریکی از نانوایی های پردیسان شناسایی شد که طبق اظهارات متصدی مربوطه بعنوان خمیر ترش از آن استفاده می گردید. از موارد توقیفی دیگر می توان به حدود 100 کیلوگرم شیرینی، نان و آجیل فاسد  اشاره نمود.

 

لازم به ذکر است در روز گذشته تعداد 197 مورد نظارت بهداشتی ، 317 مورد سنجش بار میکروبی با تجهیزات پرتابل و 136 مورد کلرسنجی آب انجام گردیده است. 


  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 32030
کلمات کلیدی