• 1400/08/10 - 13:51
رئیس مرکز بهداشت استان قم؛

روند کاهش بیماری در قم مطلوب ولی شکننده است

دکتر سیامک محبی با بیان این‌که ظرفیت ۲۰ مرکز برای واکسیناسیون روزانه حدود ۳۰ هزار دز می‌باشد که تاکنون بیشترین میزان تزریق واکسن ۱۷ هزار دز در روز بوده‌ است، گفت: نیازمند اطلاع‌رسانی در همه بخش‌ها هستیم و مردم باید از اخبار واکسیناسیون اطلاع داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، روز دوشنبه درجلسه ستاد اطلاع‌رسانی و مدیریت جو روانی استانداری قم با بیان این‌که روند کاهش بیماری کرونا در استان قم مطلوب ولی شکننده است، گفت: مراکز واکسیناسیون در ۲۰ پایگاه تجمیعی شامل ۱۸ پایگاه در شهر قم و ۲ پایگاه در شهرستان‌های جعفریه و کهک مستقر است.

سیامک محبی افزود: ظرفیت ۲۰ مرکز برای واکسیناسیون روزانه حدود ۳۰ هزار دز می‌باشد که تاکنون بیشترین میزان تزریق واکسن ۱۷ هزار دز در روز بوده‌است.

وی ادامه داد: با توجه به این‌که سالمندان از نظر بیماری و بستری گروه پر دغدغه‌ای هستند و میزان واکسیناسیون در این گروه سنی پایین بود، به‌ صورت تلفنی دعوت عمومی شدند و بعد از سه هفته درصد پوشش واکسیناسیون سالمندان با افزایش ۱۰ درصدی به ۷۷ درصد رسید.

وی افزود: با دعوت عمومی از گروه سنی ۴۰ تا ۶۰ سال نیز درصد پوشش واکسیناسیون حدود پنج درصد افزایش یافت.

محبی با بیان اینکه درصد پوشش در گروه سنی ۲۰ تا ۴۰ ساله پایین است، تصریح کرد: نیازمند اطلاع‌رسانی در همه بخش‌ها هستیم و مردم باید از اخبار واکسیناسیون اطلاع داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: هنوز بسیاری از شهروندان از وجود ۲۰ پایگاه تزریق واکسن در استان خبر ندارند که وجود خودروهای بلندگودار برای آگاه‌سازی مردم بسیار حیاتی است.

وی تاکید کرد: در ۲ هفته آینده تمام برنامه مرکز بهداشت استان بر روی افزایش روند واکسیناسیون متمرکز خواهد بود.