• 1400/10/11 - 15:20
در راستای تسریع روند واکسیناسیون در استان قم؛

7 مرکز خدمات جامع سلامت در شیفت عصر فعال شد

رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم از فعالیت 7 مرکز خدمات جامع سلامت در شیفت عصر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر باقر محمودی رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم در حاشیه جلسه بررسی روند واکسیناسیون که در ساختمان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، گفت: با توجه به فراخوان افراد بالای 18 سال برای تزریق دز سوم واکسن و همچنین استقبال جامعه هدف استان در روزهای گذشته در جهت واکسیناسیون عمومی، از امروز 7 مرکز خدمات جامعه سلامت در سطح استان در شیفت عصر فعال خواهند بود.

وی ادامه داد: مراکز الزهرا (س)، 12 فرودین، امام رضا(ع) شاه ابراهیم، نجاتی، مهدی موعود (عج)، شاهد و مرکز امام رضا (ع) پردیسان مراکزی هستند که در شیفت عصر خدمات واکسیناسیون را به عموم همشهریان گرامی ارائه می دهند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم با اشاره به اینکه سرعت، قدرت و شدت درگیری امیکرون در مقایسه با دیگر سویه‌های کرونا بسیار بالا و متفاوت‌ است، افزود: باید به اقدامات پیشگیرانه و رعایت پروتکل های بهداشتی شامل، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک توجه کرد و در اولین فرصت نسبت به تکمیل واکسیناسیون اقدام کنیم.

مرکز الزهرا (س) واقع در میدان نبوت جنب امامزاده سید معصوم؛ مرکز 12 فرودین بلوار امام موسی صدر، کوچه 21؛ مرکز امام رضا(ع) خیابان شاه ابراهیم، نبش کوچه 29؛ مرکز امام رضا، پردیسان، بلوار آزادی قبل از میدان شهرداری؛ مرکز نجاتی، خیابان انسجام کوچه 20، فرعی ششم؛ مرکز مهدی موعود، بلوار 15 خرداد، خیابان نظری ثابت و مرکز شاهد در خیابان نیروگاه واقع شده است.