• 1393/01/25 - 10:29
  • 78
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تغذيه صحيح یکی از ابعاد مهم خودمراقبتی

سرپرست دفتر بهبود تغذيه گفت: با تغذيه صحيح و درست 50 درصد بيماري‌هاي قلبي - عروقي و 30 درصد سرطان‌ها قابل پيشگيري است.

50درصد بيماري‌هاي قلبي و عروقي و 30 درصد سرطان‌ها با تغذيه صحيح قابل پيشگيري است 

به نقل از سرپرست دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت اتغذيه صحيح و درست 50 درصد بيماري‌هاي قلبي و عروقي و 30 درصد سرطان‌ها قابل پيشگيري است.  

به گزارش خبرنگار وب دا؛ دكتر زهرا عبدالهي در نشست خبري هفته سلامت با بيان اين مطلب گفت: يكي از ابعاد مهم خودمراقبتي رعايت تغذيه درست و صحيح است و اگر بتوانيم مردم را با اصول تغذيه صحيح آشنا كنيم قطعاً قدم بزرگي را در ارتقاء و حفظ سلامت جامعه برداشته‌ايم. 

وي در ادامه افزود: تغييراتي كه در الگوي غذايي مردم كشور اتفاق افتاده و منجر به شيوع اضافه وزن، چاقي و بيماري‌هاي غيرواگير مرتبط با تغذيه شده است، را مي‌توانيم با اصلاح الگوي تغذيه كاهش دهيم. 

دکتر عبداللهی با تاکید بر این که بايد فرهنگ غذايي و رفتارهاي صحيح غذايي از كودكي و مهدهاي كودك آغاز كرد، یادآور شد: ذائقه‌سازي و ايجاد عادات غذايي درست اگر از كودكي در آنها نهادينه شود، افراد در بزرگسالي قادر خواهند بود از خود درست مراقبت كنند. 

  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 14894
کلمات کلیدی