• 1394/10/02 - 13:45

وارنیش فلوراید دندانهای بیش از 100 هزار دانش آموز در روزهای پایانی اجرای طرح پیشگیری از پوسیدگی دندان

همزمان با روزهای پایانی اجرای طرح وارنیش فلوراید دانش اموزان مقاطع ابتدایی استان، مدیر گروه سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت و کارشناس طرح تحول نظام سلامت صبح امروز ضمن حضور در مدارسی که در حال اجرای طرح هستند و گفتگو با مسئولین مدارس و کارشناسان مجری طرح، از روند اجرای این طرح بازدید بعمل آوردند.

لازم به توضیح است انجام طرح وارنیش فلورایدتراپی دندانهای دانش آموزان مقطع ابتدائی که از اجزای مهم طرح تحول در نظام سلامت است از تاریخ 11/8/94 و با حضور رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ،مدیرکل آموزش و پرورش استان قم ، ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم ، ریاست مرکز بهداشت استان و جمعی از مسئولین، رسما در قم آغاز به کار نموده است.

در روند اجرائی این طرح که توسط مرکز بهداشت استان با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان انجام می گردد 120 نفر کارشناس بهداشتی آموزش دیده در قالب 60 تیم عملیاتی با حضور در مدارس در طول دو ماه اقدام به فلوراید تراپی دندانهای دانش اموزان می نمایند.

در این طرح پس از اخذ رضایت نامه کتبی از والدین دانش آموزان، آموزشهای لازم در جهت حفظ سلامت دهان و دندان به دانش آموزان ارائه می گردد ودر ادامه نسبت به انجام معاینات اولیه دندانها و سپس آغشته کردن دندانها با ماده وارنیش فلوراید اقدام می گردد و علاوه برآن، تکمیل پرونده الکترونیک برای دانش آموزان وارائه فرم ارجاع به دندانپزشک جهت ترمیم دندانهای پوسیده نیز از دیگر خدمات قابل ارائه در این طرح است.

با انجام این طرح که روزهای پایانی خود را سپری می کند دندانهای بیش از صدهزار نفر دانش آموز در برابر پوسیدگی مقاوم سازی می شود.

• کد خبر : 21927