• 1394/05/04 - 14:10

نشست مشترک معاونت درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم در مرکز بهداشت استان

در ادامه نشست های توجیهی طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت صبح امروز نشست مشترکی با حضور مدیران ستادی مرکز بهداشت استان و شهرستان و مسئولین معاونت درمان برگزار گردید.

در این نشست که با هدف تعامل بین حوزه بهداشت و حوزه درمان در طرح تحول نظام سلامت در فعالیتهای مشترک برگزار گردید معاونت محترم بهداشت توضیحاتی در خصوص اصل طرح و فعالیتهایی که در قالب بسته خدمتی در مراکز سلامت جامعه و پایگاههای سلامت ارائه خواهد شد ارائه گردید و در خصوص فعالیتهای مشترک با حوزه ها و معاونت های دیگر دانشگاه، خواستار مساعدتها و همکاری های دوجانبه معاونت درمان و اورژانس  در بخش های مختلف دولتی و خصوصی گردیدند.

در همین راستا تعاملات لازم در خصوص آزمایشگاههای سطح شهر جهت ارائه خدمات پاراکلینیک، چگونگی پرداخت حق الزحمه نیروهای فعال در مراکز و پایگاههای تابعه و تک تک موارد بسته خدمتی طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت انجام پذیرفت.

• کد خبر : 20290