• 1400/05/25 - 19:14
دکتر سیامک محبی؛

مراکز واکسیناسیون در تعطیلات کرونایی فعال هستند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، گفت: شهروندان می‌توانند برای واکسیناسیون در روز‌های تعطیل به ۱۶ مرکز اعلام شده مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی در گفت و گویی اظهار کرد: مراکز واکسیناسیون کرونا در روزهای تعطیل پیش رو آماده خدمت رسانی به شهروندان هستند.

وی افزود: متولدین سال ۵۷ و قبل آن می‌توانند با ثبت نام در سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا و مراجعه به مراکز اعلام شده، واکسن خود را دریافت نمایند.

دکتر محبی ادامه داد: در حال حاضر واکسیناسیون کرونا در قم با واکسن‌های ایرانی برکت و آسترازانکا انجام می‌شود.

بنابر اعلام مرکز بهداشت استان افرادی که در نوبت تزریق دز دوم واکسن سینوفارم هستند باید چند روز تا رسیدن محموله این واکسن به استان صبر نمایند.

شانزده مرکز تجمیعی واکسیناسیون و یک پایگاه خودرویی آماده تزریق واکسن به گروه‌های هدف هستند.