• 1394/03/24 - 13:27
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید کارشناسان بهداشت خانواده از مرکز فوق تخصصی درمان ناباوروری در راستای اجرای سیاستهای جدید جمعیتی

در جهت اجرای سیاستهای جدید جمعیتی ،ارتقا آگاهی پرسنل بهداشت خانواده مراکز بهداشتی درمانی وجهت راهنمایی مراجعین ، برنامه بازدید از مرکزفوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم انجام شد .

در جهت اجرای سیاستهای  جدید جمعیتی ،ارتقا آگاهی پرسنل بهداشت خانواده مراکز بهداشتی درمانی وجهت راهنمایی مراجعین ، برنامه بازدید از مرکزفوق تخصصی درمان ناباروری  جهاد دانشگاهی قم با حضور 15نفر از همکاران و با هماهنگی مرکز فوق انجام شد .

در این بازدید همکاران با قسمتهای مختلف مرکز ومراحل درمان ناباروری (IUI،IVF و...)،آزمایشگاه ، بانک ذخیره خون بند ناف جنین ، اتاق عمل ومراحل انجام فریز جنین واسپرم  وقسمت مشاوره تخصصی و... با توضیحات کارشناسان آشنا شدند .

واحد بهداشت خانواده شهرستان در نظر دارد در آینده نزدیک به صورت دوره ای برنامه  بازدید را برای همه کارشناسان  بهداشت خانواده مراکز شهری وروستایی اجرا نماید .

قابل ذکر است این مرکز که اولین مرکز توریسم درمانی در کشور می باشد در شهر مقدس قم شهرک امام خمینی (بنیاد)-میدان ایثار خیابان شبنم  واقع می باشد.

• کد خبر : 19900