• 1398/12/11 - 10:18
جانشین معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم خبر داد؛

اعطای مجوز ضدعفونی و گندزدایی به هفت شرکت خصوصی در استان قم

جانشین معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم از اعطای مجوز ضدعفونی و گندزدایی به هفت شرکت خصوصی در استان قم خبر داد و گفت: وزارت بهداشت با توجه به شیوع ویروس کرونا و افزایش نیاز استان به ضدعفونی و گندزدایی به هفت شرکت خصوصی استان مجوز ضدعفونی و گندزدایی داده شد.

دکتر باقری

جواد باقری طی گفت و گویی اظهار کرد: قبل از شیوع ویروس کرونا این هفت شرکت در استان تنها مجوز سمپاشی جهت مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی، ادارات، سازمان ها و منازل را داشتند ولی با توجه به شیوع ویروس کرونا و نیاز بیشتر سازمان ها، ادرات و منازل به ضدعفونی و گندزدایی وزارت بهداشت با توجه به این مسئله که این شرکت ها زیرنظر کارشناسان بهداشت محیط هستند مجوز ضدعفونی و گندزدایی به این شرکت ها داده شد.

وی در ادامه افزود: برای این هفت شرکت، امروز دهم اسفند ماه در مرکز بهداشت دوره آموزشی برگزار و طبق نامه ی وزارت بهداشت به این شرکت ها جهت ضدعفونی و گندزدایی اماکن عمومی، ادارات، سازمان ها، بیمارستان ها و منازل سطح استان قم مجوز داده شد که البته استفاده کنندگان از خدمات این شرکت ها باید توجه داشته باشند که عملیات ضدعفونی و گندزدایی حتما با حضور مسئول فنی این شرکت ها که کارشناس بهداشت محیط است انجام شود.

جانشین معاون بهداشتی استان قم تصریح کرد: با توجه به این که این شرکت ها خصوصی می باشند ارائه خدمات آنان با دریافت هزینه می باشد که لیست این هفت شرکت از طریق مکاتبه با استانداری به کل ادرات و سازمان ها اعلام شده است و همچنین در سایت مرکز بهداشت استان به نشانی eh.muq.ac.ir نیز قرار دارند.