ساختار معاونت
آموزش سلامت
فرآیندها
پیوندها

 

 

 

 


 

 

 

 

آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 4491353
بازديدکنندگان امروز: 3167
کل بازديدکنندگان: 7999050
بازديدکنندگان آنلاين: 5
زمان بارگزاري صفحه: 1.0781 ثانيه
اخبار > توصیه های بهداشتی ذبح قربانی در عید سعید قربان


  چاپ        ارسال به دوست

توصیه های بهداشتی ذبح قربانی در عید سعید قربان

 

به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان نکات ذیل را رعایت فرمایید.

1.      از خرید دام زنده و یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند خودداری شود.

2.      دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید.

3.      ذبح دام را صرفا در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی انجام دهید و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنید

4.      افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش ، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند. همچنین خونابه ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

5.      گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد در یخچال قرار داده شود.

6.      جکر و سایر امعا و احشای دام پس از 48 ساعت نگهداری در دمای 4 درجه در یخچال مصرف شود.

7.      به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیاری وناخوشی است ذبح و مصرف نکنید.

 

 


١٨:١٨ - چهارشنبه ٨ مرداد ١٣٩٩    /    شماره : ٣٦٧٥٦    /    تعداد نمایش : ٣٧


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج