ساختار معاونت
آموزش سلامت
فرآیندها
پیوندها

 

 


 

 

 

 

آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 113
بازديدکنندگان امروز: 1209
کل بازديدکنندگان: 7819711
بازديدکنندگان آنلاين: 3
زمان بارگزاري صفحه: 0.9062 ثانيه
مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی

راهنماهای گام دوم مبارزه با کووید 19 در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

 

3اینفوگرافی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی   -  دانلود

6اینفوگرافی گوشت فروشی   -  دانلود

15الزامات کلی در مراکز عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی   -  دانلود

82انبار و سردخانه مواد غذایی   -  دانلود

83عمده فروشی(تجاری، دلالان و کارگزاران، دفاتر و شعبات فروش تولیدکنندگان)   -  دانلود

84واحدهای صنفی کارگاه های نانوایی   -  دانلود

85مراکز عرضه مواد غذایی(بقالی، خواربارفروشی،آجیل فروشی و نظایر آن)   -  دانلود

86مراکز طبخ،فرآوری و عرضه مواد غذایی(رستوران، چلوکبابی،سلف سرویس،تالار پذیرایی، حلیم و آش،آشپزخانه های مرکزی و ساندویچی و نظایر آن)   -  دانلود

87کیوسک مواد غذایی   -  دانلود

88کشتارگاه دام و طیور   -  دانلود

89فروشگاه های مواد غذایی، فروشگاه های زنجیره ای، هایپرمارکت و نظایر آن   -  دانلود

90میادین و بازارهای میوه و تره بار   -  دانلود

91فروشگاه های عرضه گوشت   -  دانلود