دانشگاه علوم پزشكي قم همزمان با استان شدن قم در سال 1375 و با ارتقاي شبكه بهداشت و درمان قم كه تا آن زمان، به عنوان يكي از مراكز تابعه دانشگاه علوم پزشكي تهران فعاليت ميكرد و متولي امور بهداشتي و درماني قم بود، به عنوان دانشكده علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني قم شكل گرفت. همزمان، موافقت اصولي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي با ايجاد دانشكدههاي پرستاري و بهداشت اعلام گرديد، تا اينكه در سال 1376 با پذيرش دانشجو در رشته كارشناسي پرستاري، فعاليت آموزشي دانشكده رسماً آغاز شد. پس از آن، در سال 1377، شوراي گسترش دانشگاههاي علوم پزشكي با پذيرش دانشجو در رشته كارداني بهداشت محيط موافقت نمود و نخستين گروه از اين دانشجويان در بهمنماه 1378 مشغول به تحصيل شدند. مرحله بعد، آموزشي شدن شش بيمارستان تابعه دانشكده، شامل بيمارستانهاي حضرت زهرا (س)، كامكار عربنيا، نكويي هدايتي، كودكان فاطمي سهاميه و ايزدي، حضرت معصومه و تبديل آنها به مراكز آموزشي درماني بود كه در سال 1379به تصويب وزارت متبوع رسيد. سپس، پذيرش دانشجو در رشتههاي كارداني اتاق عمل و كارداني بهداشت حرفهاي در سال 1381 مورد موافقت شوراي گسترش دانشگاههاي علوم پزشكي قرار گرفت.
رياست دانشگاه
دفتر رياست
هيات امناء
بازديدکنندگان اين صفحه: | 3862 |
---|---|
بازديدکنندگان امروز: | 391 |
کل بازديدکنندگان: | 8975812 |
بازديدکنندگان آنلاين: | 3 |
زمان بارگزاري صفحه: | 1.5150 ثانيه |
تب مالت 1. مصرف شير و فراورده هاي سالم = پيشگيري از بيماري تب مالت 2. براي پيشگيري از تب مالت، شير و فراورده هاي پاستوريزه مصرف كنيم در صورت ضرورت شير محلي را 5 دقيقه بجوشانيم (قُل بزند) و پنير محلي را قبل از مصرف 3 ماه در آب نمك 13 % نگهداري كنيم سالك 1. با خوابيدن در پشه بند آغشته به سم و نصب توري و پرده با روزنه هاي ريز از ابتلا به سالك پيشگيري نماييم 2. هنگام سفر پشه بند خود را همراه ببريم تا ضمن خواب راحت، از ابتلا به سالك جلوگيري كنيم 3. با حفظ بهداشت محيط از جذب مخازن و ناقلين بيماري سالك جلوگيري كنيم
تب خونريزي دهنده كريمه كنگو 1. از مصرف خام يا نيم پز گوشت و جگر بپرهيزيم 2. استفاده از لباس كار، دستكش و عينك هنگام ذبح دام از ابتلا به تب خونريزي دهنده كريمه كنگو پيشگيري نماييم 3. هنگام قطعه قطعه كردن دام تازه ذبح شده از دستكش استفاده نماييم 4. گوشت دام تازه ذبح شده را به مدت 24ساعت در يخچال (نه فريز) نگهداري سپس مصرف نماييم. |