دانشگاه علوم پزشكي قم همزمان با استان شدن قم در سال 1375 و با ارتقاي شبكه بهداشت و درمان قم كه تا آن زمان، به عنوان يكي از مراكز تابعه دانشگاه علوم پزشكي تهران فعاليت ميكرد و متولي امور بهداشتي و درماني قم بود، به عنوان دانشكده علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني قم شكل گرفت. همزمان، موافقت اصولي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي با ايجاد دانشكدههاي پرستاري و بهداشت اعلام گرديد، تا اينكه در سال 1376 با پذيرش دانشجو در رشته كارشناسي پرستاري، فعاليت آموزشي دانشكده رسماً آغاز شد. پس از آن، در سال 1377، شوراي گسترش دانشگاههاي علوم پزشكي با پذيرش دانشجو در رشته كارداني بهداشت محيط موافقت نمود و نخستين گروه از اين دانشجويان در بهمنماه 1378 مشغول به تحصيل شدند. مرحله بعد، آموزشي شدن شش بيمارستان تابعه دانشكده، شامل بيمارستانهاي حضرت زهرا (س)، كامكار عربنيا، نكويي هدايتي، كودكان فاطمي سهاميه و ايزدي، حضرت معصومه و تبديل آنها به مراكز آموزشي درماني بود كه در سال 1379به تصويب وزارت متبوع رسيد. سپس، پذيرش دانشجو در رشتههاي كارداني اتاق عمل و كارداني بهداشت حرفهاي در سال 1381 مورد موافقت شوراي گسترش دانشگاههاي علوم پزشكي قرار گرفت.
رياست دانشگاه
دفتر رياست
هيات امناء
بازديدکنندگان اين صفحه: | 3459 |
---|---|
بازديدکنندگان امروز: | 2125 |
کل بازديدکنندگان: | 8984387 |
بازديدکنندگان آنلاين: | 3 |
زمان بارگزاري صفحه: | 1.5370 ثانيه |
به چه نکاتی برای صرف غذا در خارج از منزل(پیک نیک) باید توجه کنیم؟ پیک نیک به معنای گذراندن اوقات فراغت در دامان طبیعت است که در خانوارهای ایرانی قدمتی طولانی دارد. در هنگام پیک نیک به غذای خارج از منزل نیز فکر می کنیم. پس بهتر است غذاهایی را تهیه و مصرف کنیم که کم نمک و کم چرب باشد، به این ترتیب به سلامت خود کمک کرده ایم. چه نکاتی را در تهیه و مصرف غذا در پیک نیک رعایت کنیم: در صورت مصرف گوشت قرمز، حتما چربی های قابل رویت جدا شوند. |