آموزش سلامت
فرآیندها
پیوندها

 




















آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 3431388
بازديدکنندگان امروز: 2435
کل بازديدکنندگان: 5964210
بازديدکنندگان آنلاين: 7
زمان بارگزاري صفحه: 1.2012 ثانيه
آرشيو اخبار


آموزش مدیریت مصرف برق در نشست مدیران مراکز خدمات جامع سلامت درمرکز بهداشت استان
با قرار گرفتن در آستانه فصل گرما و بحران درپیش رو در خصوص مصرف انرژی برق و به درخواست سازمان برق استان قم در نشستی با حضور مدیران مراکز خدمات جامعه سلامت و مسئولین امور عمومی مرکز بهداشت استان و شهرستان نحوه مصرف بهینه انرژی برق بویژه در ساعات پیک مصرف مطرح گردید
 ١٢:٣٧ - دوشنبه ٧ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
اطلاعیه بهداشتی درخصوص عدم مصرف قارچهای سمی:
با توجه به مسمومیت تعدادی از هموطنان در برخی از استان ها به علت مصرف قارچ های سمی خودرو موکدا توصیه می شود :
 ١٢:٣٤ - دوشنبه ٧ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
3 خرداد سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر گرامی باد
آن روز که رفتیم ... ... و این سان دوباره برگشتیم و تحقق یافت آنچه عهد و پیمان بستیم .
 ١٣:٣٩ - پنج شنبه ٣ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
حدود 2 و نیم تن مواد غذایی غیرقابل مصرف از گردونه مصرف خارج گردید
با آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان از تاریخ 22 اردیبهشت ماه ، و نظارت بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی در ساعات اداری، غیر اداری، قبل و و بعد از افطار و تعداد 1464 نظارت انجام شده حدود 2و نیم تن مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف از گردونه مصرف خارج و معدوم گردید.
 ١٣:٢٤ - پنج شنبه ٣ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
توصیه های بهداشتی در ماه مبارک رمضان
دانستن نکات بهداشتی و رعایت آن‌ها، اهمیت دادن به سلامتی و مدیریت و برنامه‌ریزی در خرید مواد غذایی به ما کمک می‌کند تا زمان و هزینه اضافه برای درمان بیماری‌های ناشی از مصرف غذاهای ناسالم صرف نشود. همچنین توجه به بهداشت و دقت در خرید مواد غذایی توسط مردم، تولیدکنندگان و عرضه کنندگان مواد غذایی را به رعایت خواسته‌های مصرف‌کنندگان بیش از پیش وادار می‌کند. این امر در ماه رمضان و استفاده بیشتر از برخی مواد غذایی مثل زولبیا و بامیه، آش و حلیم و ... از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود. لذا جهت حفظ و ارتقاء سلامت خود و خانواده به توصیه های بهداشتی ذیل توجه فرمایید:
 ٠٩:٢٠ - پنج شنبه ٣ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
قلیان، مهمان بد شگون دورهمی ها
مصرف قلیان ریشه در فرهنگ و سنت ما دارد. شاید یکی از مهمترین رویدادهای تاریخی که در ذهن هر ایرانی نقش بسته است، تحریم توتون و تنباکو توسط میرزای شیرازی است، که این موضوع نشان می دهد از گذشته های دور توتون و تنباکو به عنوان یک کالای استراتژیک، در اقتصاد و فرهنگ ما نقش داشته است. اما وقتی به سیر مصرف آن در جامعه توجه می شود، مشاهده می کنیم که در طول زمان افت و خیزهایی در نوع و شکل مصرف و هم چنین گروه های استفاده کننده از آن به چشم می خورد.
 ١٢:١٦ - سه شنبه ١ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
توصیه های بهداشتی هنگام خرید و مصرف زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است. از مواد اولیه این نوع شیرینی می توان به ماست، روغن، آب، گلاب، زعفران و خمیرمایه اشاره کرد که بعد از ترش شدن و به اصطلاح ور آمدن آن را به آرد اضافه میکنند. سپس از تخم مرغ برای پف کردن بامیه استفاده میشود که البته این روش به تازگی به کار می رود و در گذشته کاربردی نداشته است.هنگامی که زولبیا و بامیه آماده شد آن را در شکر قوام یافته میاندازند تا شیره را به خود جذب کند.
 ١١:٠٦ - سه شنبه ١ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
آگهی مناقصه واگذاری مراکز و پایگاههای سلامت معاونت بهداشتی
جهت کسب اطلاعات درخصوص شرایط مناقصه روی لینک زیر کلیک فرمایید: شرایط مناقصه
 ١٤:٣٨ - دوشنبه ٢٤ ارديبهشت ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>