آموزش سلامت
فرآیندها
پیوندها

 




















آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 3427324
بازديدکنندگان امروز: 352
کل بازديدکنندگان: 5957632
بازديدکنندگان آنلاين: 5
زمان بارگزاري صفحه: 1.0920 ثانيه
آرشيو اخبار


حدود 2 و نیم تن مواد غذایی غیرقابل مصرف از گردونه مصرف خارج گردید
با آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان از تاریخ 22 اردیبهشت ماه ، و نظارت بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی در ساعات اداری، غیر اداری، قبل و و بعد از افطار و تعداد 1464 نظارت انجام شده حدود 2و نیم تن مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف از گردونه مصرف خارج و معدوم گردید.
 ١٣:٢٤ - پنج شنبه ٣ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
توصیه های بهداشتی در ماه مبارک رمضان
دانستن نکات بهداشتی و رعایت آن‌ها، اهمیت دادن به سلامتی و مدیریت و برنامه‌ریزی در خرید مواد غذایی به ما کمک می‌کند تا زمان و هزینه اضافه برای درمان بیماری‌های ناشی از مصرف غذاهای ناسالم صرف نشود. همچنین توجه به بهداشت و دقت در خرید مواد غذایی توسط مردم، تولیدکنندگان و عرضه کنندگان مواد غذایی را به رعایت خواسته‌های مصرف‌کنندگان بیش از پیش وادار می‌کند. این امر در ماه رمضان و استفاده بیشتر از برخی مواد غذایی مثل زولبیا و بامیه، آش و حلیم و ... از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود. لذا جهت حفظ و ارتقاء سلامت خود و خانواده به توصیه های بهداشتی ذیل توجه فرمایید:
 ٠٩:٢٠ - پنج شنبه ٣ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
قلیان، مهمان بد شگون دورهمی ها
مصرف قلیان ریشه در فرهنگ و سنت ما دارد. شاید یکی از مهمترین رویدادهای تاریخی که در ذهن هر ایرانی نقش بسته است، تحریم توتون و تنباکو توسط میرزای شیرازی است، که این موضوع نشان می دهد از گذشته های دور توتون و تنباکو به عنوان یک کالای استراتژیک، در اقتصاد و فرهنگ ما نقش داشته است. اما وقتی به سیر مصرف آن در جامعه توجه می شود، مشاهده می کنیم که در طول زمان افت و خیزهایی در نوع و شکل مصرف و هم چنین گروه های استفاده کننده از آن به چشم می خورد.
 ١٢:١٦ - سه شنبه ١ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
توصیه های بهداشتی هنگام خرید و مصرف زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است. از مواد اولیه این نوع شیرینی می توان به ماست، روغن، آب، گلاب، زعفران و خمیرمایه اشاره کرد که بعد از ترش شدن و به اصطلاح ور آمدن آن را به آرد اضافه میکنند. سپس از تخم مرغ برای پف کردن بامیه استفاده میشود که البته این روش به تازگی به کار می رود و در گذشته کاربردی نداشته است.هنگامی که زولبیا و بامیه آماده شد آن را در شکر قوام یافته میاندازند تا شیره را به خود جذب کند.
 ١١:٠٦ - سه شنبه ١ خرداد ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
آگهی مناقصه واگذاری مراکز و پایگاههای سلامت معاونت بهداشتی
جهت کسب اطلاعات درخصوص شرایط مناقصه روی لینک زیر کلیک فرمایید: شرایط مناقصه
 ١٤:٣٨ - دوشنبه ٢٤ ارديبهشت ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
همایش خانواده، جمعیت، نشاط و سلامتی در بوستان نرگس برگزار شد
با عنایت به قرار گرفتن در استانه هفته جمعیت و ابلاغ سیاستهای جدید جمعیتی توسط مقام معظم رهبری در 30 اردیبهشت ماه ، طبق برنامه ریزی انجام شده همایش تفریحی آموزشی خانواده، جمعیت، نشاط و سلامتی با حضور جمعی از بانوان و خانواده های محترم در بوستان نرگس برگزار گردید.
 ٠٩:٥٣ - يکشنبه ٢٣ ارديبهشت ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد
مراسم تکریم و معارفه ریاست مرکز بهداشت شهرستان با حضور ریاست و مسئولین دانشگاه، بخشداریهای محترم و مسئولین و پرسنل معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.
 ١٤:١٨ - دوشنبه ١٧ ارديبهشت ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
گزارش اجرای برنامه نظارت و کنترل بهداشتی معاونت بهداشتی در مراسم جشن نیمه شعبان 1397
حدود 4 تن مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف در کشیک نیمه شعبان کشف و معدوم گردید.
با فرارسیدن ایام نیمه شعبان و تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه در منطقه جمکران و مسیرهای منتهی به استان مقدار 3988 کیلو مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف توسط بازرسان بهداشت محیط کشف و معدوم گردید
 ١٣:٤٠ - پنج شنبه ١٣ ارديبهشت ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>