آموزش سلامت
فرآیندها
پیوندها


 



 











فصلنامه دیجیتال داوطلبان سلامت 


آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 5938
بازديدکنندگان امروز: 1311
کل بازديدکنندگان: 5233106
بازديدکنندگان آنلاين: 10
زمان بارگزاري صفحه: 0.9505 ثانيه
مسمومیت و سفر

مسموميت ها و سفر

مسموميت هاي غذايي و دارويي از شايع ترين مسموميت ها در مسافرت مي باشند ولي رعايت برخي نكات بهداشتي در طول سفر مي تواند از بروز بسياري از مشكلات جلوگيري نمايد:
 -1
از مصرف مواد و آشاميدني هاي فاقد بسته بندي بهداشتي از قبيل آبميوه ، معجون ، ساندويچ ، سادالويه و ... ، همچنين فرآورده هاي لبني محلي نامطمئن مثل پنير ، كره ، كشك ، خامه و ... اجتناب كنيد.
 -2
به هنگام خريد مواد غذايي بسته بندي شده به تاريخ توليد و انقضاء محصول ، شماره پروانه ساخت و بهره برداري توجه نماييد.
 -3
از مصرف نوشيدني‌هاي گرم در ليوان هاي يكبار مصرف و شفاف ( بي رنگ ) خودداري كنيد.
 -4
در صورت استفاده از غذاهاي كنسرو شده پس از اطمينان از تاريخ مصرف آن و دارا بودن مجوز وزارت بهداشت ، ابتدا آن را به مدت 20 دقيقه جوشانده و سپس مصرف نماييد.
-5
از خريد مواد غذايي از دوره گردها و اغذيه فروشي هاي غيربهداشتي خودداري نماييد.
 - 6
در صورت امكان از غذاهاي سبك ( حاضري ) مانند نان ، پنير ، گردو در طول سفر استفاده كنيد.
 - 7
از مصرف سبزي و ميوه نشسته پرهيز نماييد.
 - 8
از بردن ميوه هاي فاقد پوست نظير انگور در طول سفر خودداري كنيد.
 - 9
مواد غذايي را در ظروف در بسته نگهداري نماييد.
 -10
سعي كنيد از مواد غذايي فاسد نشدني استفاده كنيد.
 -11
توجه داشته باشيد كه علائم زير مي تواند نشانه مسموميت باشد:
درد شكم ، تهوع ، استفراغ ، اسهال ، ضعف و بي حالي ، استشمام بوي ماده سمي از دهان بيمار ، خواب آلودگي ، تنفس ضعيف و بالاخره اغماء.