دانشگاه علوم پزشكي قم همزمان با استان شدن قم در سال 1375 و با ارتقاي شبكه بهداشت و درمان قم كه تا آن زمان، به عنوان يكي از مراكز تابعه دانشگاه علوم پزشكي تهران فعاليت ميكرد و متولي امور بهداشتي و درماني قم بود، به عنوان دانشكده علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني قم شكل گرفت. همزمان، موافقت اصولي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي با ايجاد دانشكدههاي پرستاري و بهداشت اعلام گرديد، تا اينكه در سال 1376 با پذيرش دانشجو در رشته كارشناسي پرستاري، فعاليت آموزشي دانشكده رسماً آغاز شد. پس از آن، در سال 1377، شوراي گسترش دانشگاههاي علوم پزشكي با پذيرش دانشجو در رشته كارداني بهداشت محيط موافقت نمود و نخستين گروه از اين دانشجويان در بهمنماه 1378 مشغول به تحصيل شدند. مرحله بعد، آموزشي شدن شش بيمارستان تابعه دانشكده، شامل بيمارستانهاي حضرت زهرا (س)، كامكار عربنيا، نكويي هدايتي، كودكان فاطمي سهاميه و ايزدي، حضرت معصومه و تبديل آنها به مراكز آموزشي درماني بود كه در سال 1379به تصويب وزارت متبوع رسيد. سپس، پذيرش دانشجو در رشتههاي كارداني اتاق عمل و كارداني بهداشت حرفهاي در سال 1381 مورد موافقت شوراي گسترش دانشگاههاي علوم پزشكي قرار گرفت.
رياست دانشگاه
دفتر رياست
هيات امناء
دبيرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان
بازديدکنندگان اين صفحه: | 7867 |
---|---|
بازديدکنندگان امروز: | 1966 |
کل بازديدکنندگان: | 6553427 |
بازديدکنندگان آنلاين: | 13 |
زمان بارگزاري صفحه: | 0.8736 ثانيه |
ايمني زير بناي سلامتي شماست در موقع كار با دريل از لباس كار با آستين بسته استفاده كنيد 0 استفاده از وسايل حفاظت فردي ضامن سلامتي شماست دقت نظم و رعايت مقررات ايمني از بروز حوادث جلوگيري مي كند 0 ايمني نه يك شعار كه يك فرهنگ است 0 استفاده از گوشي در محيط هاي پر سرو صدا الزامي است 0 يك خطاي كوچك مي تواند حادثه اي بزرگ بوجود آورد روز خوب روز بدون حادثه است پيشگيري ، موثر تر ، آسان تر و بهتر از درمان است 0 کاهش مصرف گوشتهای چرب مانند گوشت قرمز و امعاء و احشاءو غذاهای سرخ کرده و مصرف سوسیس ، کالباس و همبرگر ازبيماريهاي قلبي وعروقي پيشگيري ميکند . جایگزین کردن غذاهای کم چرب به جای غذاهای پر چرب مانند شیر ماست و پنیر کم چرب . مصرف مرتب سبزیها و میوه ها و غلات مصرف ماهی به علت داشتن نوعی چربی مفید سبب کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی می شود. خوردن ماهی 2 تا 3 بار در هفته توصیه می شود. لازم به ذکر است در مواردی که ماهی به مقدار زیاد روغن و نمک طبخ می شود ( مانند تن ماهی و ماهی سرخ شده ) اثر مفید ماهی کاهش می یابد. در مصرف زرده تخم مرغ زیاده روی نکنید . زیرا حاوی مقادیر زیاد کلسترول می باشد بهتر است هر فرد بالغ بیشتر از 3-4 عدد تخم مرغ در هفته مصرف نکند. بهتر است مصرف شیرینی خامه دار ، چیپس و سس سفید را محدود کرد. به جای استفاده از روغن جامد ، کره ، مارگارین و چربی حیوانی از روغنهای مایع مثل روغن زیتون ، روغن آفتابگردان و روغن ذرت استفاده کرد. مصرف نمک را کاهش دهید . تحقیقات نشان داده است که مصرف زیاد نمک با افزایش فشار خون و بیماریهای قلبی رابطه مستقیم دارد . حداقل هفته ای 3 روز به مدت 30 دقیقه ورزش کنید . بهترین نوع ورزشها پیاده روی و شنا می باشند . ورزش و افزایش فعالیتهای بدنی برای کنترل چاقی و اضافه وزن لازم است. مصرف سیگار می تواند باعث سکته مغزی ، بیماریهای قلبی و عروقی و بیماریهای ریوی گردد . دلایل ترک سیگار خود را از نظر بهداشتی واقتصادی در نظر بگیرید . |