آموزش سلامت
فرآیندها
پیوندها











فصلنامه دیجیتال داوطلبان سلامت 


آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 952
بازديدکنندگان امروز: 309
کل بازديدکنندگان: 4586706
بازديدکنندگان آنلاين: 9
زمان بارگزاري صفحه: 1.1544 ثانيه
پیام های آموزشی

تب مالت

1.      مصرف شير و فراورده هاي سالم = پيشگيري از بيماري تب مالت

2.     براي پيشگيري از تب مالت، شير و فراورده هاي پاستوريزه مصرف كنيم در صورت ضرورت شير محلي را 5 دقيقه بجوشانيم (قُل بزند) و پنير محلي را قبل از مصرف  3 ماه در آب نمك 13 % نگهداري كنيم

 

سالك

1.      با خوابيدن در پشه بند آغشته به سم و نصب توري و پرده با روزنه هاي ريز از ابتلا به سالك پيشگيري نماييم

2.     هنگام سفر پشه بند خود را همراه ببريم تا ضمن خواب راحت، از ابتلا به سالك جلوگيري كنيم

3.    با حفظ بهداشت محيط از جذب مخازن و ناقلين بيماري سالك جلوگيري كنيم

 

تب خونريزي دهنده كريمه كنگو

1.      از مصرف خام يا نيم پز گوشت و جگر بپرهيزيم

2.     استفاده از لباس كار، دستكش و عينك هنگام ذبح دام از ابتلا به تب خونريزي دهنده كريمه كنگو پيشگيري نماييم

3.    هنگام قطعه قطعه كردن دام تازه ذبح شده از دستكش استفاده نماييم

4.     گوشت دام تازه ذبح شده را به مدت 24ساعت در يخچال (نه فريز) نگهداري سپس مصرف نماييم.