دانشگاه علوم پزشكي قم همزمان با استان شدن قم در سال 1375 و با ارتقاي شبكه بهداشت و درمان قم كه تا آن زمان، به عنوان يكي از مراكز تابعه دانشگاه علوم پزشكي تهران فعاليت ميكرد و متولي امور بهداشتي و درماني قم بود، به عنوان دانشكده علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني قم شكل گرفت. همزمان، موافقت اصولي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي با ايجاد دانشكدههاي پرستاري و بهداشت اعلام گرديد، تا اينكه در سال 1376 با پذيرش دانشجو در رشته كارشناسي پرستاري، فعاليت آموزشي دانشكده رسماً آغاز شد. پس از آن، در سال 1377، شوراي گسترش دانشگاههاي علوم پزشكي با پذيرش دانشجو در رشته كارداني بهداشت محيط موافقت نمود و نخستين گروه از اين دانشجويان در بهمنماه 1378 مشغول به تحصيل شدند. مرحله بعد، آموزشي شدن شش بيمارستان تابعه دانشكده، شامل بيمارستانهاي حضرت زهرا (س)، كامكار عربنيا، نكويي هدايتي، كودكان فاطمي سهاميه و ايزدي، حضرت معصومه و تبديل آنها به مراكز آموزشي درماني بود كه در سال 1379به تصويب وزارت متبوع رسيد. سپس، پذيرش دانشجو در رشتههاي كارداني اتاق عمل و كارداني بهداشت حرفهاي در سال 1381 مورد موافقت شوراي گسترش دانشگاههاي علوم پزشكي قرار گرفت.
رياست دانشگاه
دفتر رياست
هيات امناء
دبيرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان
بازديدکنندگان اين صفحه: | 3095 |
---|---|
بازديدکنندگان امروز: | 260 |
کل بازديدکنندگان: | 7112391 |
بازديدکنندگان آنلاين: | 2 |
زمان بارگزاري صفحه: | 1.1232 ثانيه |
نحوه نگهداری صحیح مواد غذایی در یخچال:
- درجه سرمای یخچال را کنترل کنید تا همواره بین صفر تا 4 درجه سانتیگراد باشد. - از قراردادن مواد غذایی گرم و بیش از حد ظرفیت در داخل یخچال خودداری نمایید. - قبل از قرار دادن سبزی در یخچال آن را تمیز بشویید. - میوه ها و مواد غذایی کپک زده موجب آلودگی یخچال می شوند، در صورت مشاهده آنها را خارج نموده و یخچال را ضدعفونی نمایید. - روی غذای خام و نیم پخته را بپوشانید یا آنها را بسته بندی و در قسمت پایین مواد غذایی پخته شده نگهداری نمایید. - یخچال و فریزر را نزدیک اجاق گاز یا منبع حرارتی دیگر قرار ندهید. - بازماندن درب یخچال برای مدت طولانی و خرابی لاستیک دور درب یخچال در افزایش دما موثر است. - تمیز نمودن مرتب کف و سطوح داخلی یخچال با دستمال تمیز و محلول رقیق شده جوش شیرین توصیه می شود. - جهت نگهداری گوشت مورد مصرف برای دو تا سه روز از بالاترین قسمت یخچال استفاده نمایید. - از خرید گوشت یخ شده در خارج از کشتارگاه های مجاز خودداری نمایید. - از خرید گوشت چرخ کرده و آماده خودداری نمایید. - ماهی تازه می بایست دارای فلس درخشنده و محکم به بدن چسبیده، چشم برجسته و شفاف، آبشش هایی به رنگ قرمز بوده و بوی نامطبوعی نداشته باشد. - گوشت مرغ فاسد، تیره، پرخون یا کبود است. ( از مصرف مرغ هایی که دچار لاغری شدید هستند خودداری نمایید)
علی اکبر حق ویسی
کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان قم |