آموزش سلامت
فرآیندها
پیوندها


 













فصلنامه دیجیتال داوطلبان سلامت 


آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 1628
بازديدکنندگان امروز: 507
کل بازديدکنندگان: 5411529
بازديدکنندگان آنلاين: 11
زمان بارگزاري صفحه: 1.4976 ثانيه
پيامهاي بهداشتي در سفر

پيامهاي بهداشتي در سفر
1. از آب آشاميدني سالم و بهداشتي و ترجيحاً از آب بسته بندي شده براي آشاميدن استفاده نماييد
2. قبل از استفاده از آب آشاميدني در پارک ها، تفریحگاه ها و کنار جاده ها به تابلوي هشدار دهنده آن دقت نمایید.
3. از يخ هاي بهداشتي در زمان سفر استفاده نموده و از مصرف يخ فله اي خودداري نماييد.
4. از خوردن غذا و آشامیدنی ها در رستوران ها و مراکز عرضه مواد غذایی که موازین بهداشتی را رعایت نمی کنند، خودداری نماييد.
5. از رستوران ها و مراكز عرضه مواد غذايي كه اصول بهداشتي را رعايت مي نمايند و پرسنل آن داراي كارت بهداشت معتبر هستند، استفاده نماييد .
6. به منظور حفظ محیط زیست، به هنگام مسافرت زباله های تولیدی را در کیسه های مخصوص، جمع آوری و در محل های مناسب دفع نمایید.
7. همه مواد غذایی و آشامیدنی مورد استفاده اعم از بسته بندی یا غیر بسته بندی شده باید از منابع معتبر و مجاز تهیه گردد.
8. همه مواد غذایی و آشامیدنی بسته بندی شده باید دارای برچسب مشخصات در بردارنده جمله نام و نشانی واحد تولیدی، شماره شناسه، نام تجاری، تاریخ تولید و انقضاء و مجوزهای لازم باشد.
9. قبل از صرف غذا و همچنین بعد از توالت، دست‌ها کاملا شسته شوند.
10. غذاهای پخته شده را بیش از 2 ساعت در دمای محيط نگهداری نکنید.
11. براي مصرف مواد مجدد غذايي كه قبلاً پخته شد ه، آن را بصورت كامل داغ كنيد .
12. غذاهای پخته شده را بیش از یک بار گرم نکنید .
13. مواد غذايي را در طول مدت سفر تا قبل از مصرف سرد نگه داريد.
14. براي انتقال غذا از محل تهيه به محلي ديگر از يك يخدان ( حاوي يخ ) استفاده كنيد .
15. ميوه جات و سبزي جات را بخوبي شسته و سالمسازي نماييد.
16. در هنگام مصرف سبزي و سالاد در رستوران ها از روند سالمسازي آن اطمينان كسب كنيد و در غير اين صورت از محصولات داراي پروانه ساخت از وزارت بهداشت استفاده نماييد .
17. محصولات گوشتي مثل گوشت و مرغ و همبرگر را بطور كامل بپزيد به طوري كه حرارت كافي به همه قسمت هاي آن برسد .
18. از مصرف نوشيدني‌هاي گرم در ليوان هاي يكبار مصرف و شفاف ( بي رنگ ) خودداري كنيد.
19. در صورت استفاده از غذاهاي كنسرو شده پس از اطمينان از تاريخ مصرف آن و دارا بودن مجوز وزارت بهداشت ، ابتدا آن را به مدت 20 دقيقه جوشانده و سپس مصرف نماييد.
20. از خرید ومصرف گوشت دام هایی که به صورت غیر مجاز کشتار شده اند مانند گوشت های قطعه شده فاقد مشخصات،گوشت چرخ کرده آماده و لاشه های فاقد مهر کشتارگاه جدا خودداری نمایید.
21. گوشت و مرغ و ماهي را از فروشگاه هاي داراي مجوز دامپزشكي خريداري نماييد